Προγράμματα για Επιχειρηματίες


Το ΚΕΚ ΑΝΟΔΟΣ  συμμετέχει στο πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει το Υπουργείο Εργασίας για 75.000 θέσεις εργασίας με voucherγια προσλήψεις και πρακτική άσκηση στον ιδιωτικό τομέα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
 
checkΘεωρητική κατάρτιση, διάρκειας 80 ωρών
checkΠρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις Ιδιωτικού Τομέα, διάρκειας 5 μηνών.
checkΕκπαιδευτικό επίδομα θεωρητικής κατάρτισης
checkΕπίδομα πρακτικής άσκησης
checkΙατροφαρμακευτική κάλυψη καθ’ όλη την διάρκεια της πρακτικής άσκησης.
 

Προκειμένου να προετοιμάσουμε έγκαιρα τα νέα προγράμματα VOUCHER το  KEK ΑΝΟΔΟΣ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους άνεργους  να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στα  προγράμματα του νέου αναμενόμενου Voucher2014. Eπίσης καλούμε και όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα προγράμματα του νέου αναμενόμενου Voucher2014.

 Οφέλη από την συμμετοχή των επιχειρήσεων  στο πρόγραμμα:

  • Στελέχωση της επιχείρησης σας από επιδοτούμενο καταρτισμένο άνεργο δικαιούχο voucher για 5 μήνες.
  • Πλήρης επιδότηση. Η Επιδοτούμενη εργασία/ πρακτική άσκηση των 5 μηνών καλύπτεται πλήρως από το πρόγραμμα (μισθός και εργοδοτικές εισφορές)
  • Δυνατότητα επιχορήγησης της επιχείρησης  σας, με κάλυψη των εργοδοτικών εισφορών για ένα έτος, αν μετατρέψετε την πρακτική άσκηση  σε σύμβαση εργασίας.
 
Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που δικαιούται η επιχείρηση σας, εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζομένων της (με μισθωτή σχέση εργασίας ΙΚΑ).Ο αριθμός ασκουμένων που μπορεί η επιχείρηση σας να δεχθεί είναι :
 
arrow αν απασχολείτε 0-4 άτομα μπορείτε να υποδεχθείτε για πρακτική 1 άτομο
arrow αν απασχολείτε 5+ άτομα, μπορείτε να υποδεχθείτε για πρακτική έως το 30% του αριθμού των απασχολουμένων.
 
Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή αιτήσεων θα μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο ΚΕΚ ΑΝΟΔΟΣ και στο τηλέφωνο 210 9513626.

 

arrowΑίτηση Συμμετοχής